Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Etapele a 3-a si a 4-a ale Campionatului European BMU și Național Viteză pe Circuit
15 Mai 2018

Etapele a 3-a si a 4-a ale Campionatului European BMU și Național Viteză pe Circuit

În week-endul 11 – 13 mai 2018, pe Circuitul Motorpark România s-au desfășurat etapele a 3-a și a 4-a din Campionatul European BMU de Motociclism, precum și Campionatul Național al României la motociclism viteză unde CSM Bucuresti a fost organizator in parteneriat cu Federatia Romana de Motociclism.

Sambata, în etapa III  la clasa Superbike, Bogdan Vrajitoru s-a clasandu-se pe locul 1 la National si locul 2 la Balcanic. Din pacate, a fost o zi cu probleme tehnice pentru sportivul Robert Muresan, caruia i s-a defectat motocicleta si a abandonat, dar conform regulamentului balcanic s-a clasat pe locul 8.

Cursa de duminica, Etapa IV, a fost declarata cursa uda, pentru ca ploaia care a udat zdravan circuitul si a dat peste cap toate calculele, piloții abordând strategii diferite. S-au prezentat la start numai cei care au avut cauciucuri de ploaie. Robert Muresan a obținut locul I la National si la Balcanic, iar  Bogdan Vrajitoru a realizat  locul II la National si la Balcanic.

Campionatul Național, dar și Campionatul European BMU, contunua pe 15-17 iunie, pe circuitul Motorpark România.

Alte știri din Motorsport