Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Etapă decisivă în Cupa Mondială la biatlon
17 Ian 2014

Etapă decisivă în Cupa Mondială la biatlon

De ieri, 16 ianuarie, suntem în etapa a 6-a de Cupă Mondială, organizată de International Biathlon Union (IBU) în Antholz-Anterselva, Italia. În prima zi, fetele au de trecut proba de sprint 7,5 km (16 ian.).

Au concurat pentru România Eva Tofalvi şi Reka Ferencz, cele două aspirante la locul acordat pentru participarea la Jocurile Olimpice de Iarnă, de la Sochi.

Eva a teminat cursa pe locul 41, cu timpul total de 22:04,2, având 3 focuri ratate, la 1:34,0 în urma primei clasate.

Reka a mers mai încet decât ne-am fi aşteptat, coborând în clasament pe locul 84, cu timpul de 23.22,6, cu 2 focuri ratate.

Proba de sprint a fost câştigată de franţuzoaica Anais Bescond (foto), cu 20.30,2, având 1 singur foc ratat. A fost urmată de Andrea Henkel din Germania, cu 6,7 secunde mai târziu. Pe trei a fost una dintre favoritele oricărei competiţii de biatlon, Darya Domracheva, din Belarus, la 10,1 secunde în urma locului întâi.

A treia româncă la start a fost Luminiţa Pişcoran, ajunsă la final cu timpul 22:43,1, cu 1 foc ratat, ceea ce i-a adus locul 66.

Clasamentul a fost închis cu locul 100, fiind şi cinci sportive care nu terminat din diverse motive.

În competiția feminină urmează probele de urmărire 10 km, 18 ianuarie, şi de ştafetă 4x6 km, pe 19 ianuarie.

Alte știri din Sporturi de iarnă