Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Etapă cu victorii normale la volei femininSportPictures.eu
12 Feb 2014

Etapă cu victorii normale la volei feminin

Miercuri, 12 februarie, 2014, a fost o zi plină pentru Divizia A1 la volei. În campionatul feminin regulat, s-a desfăşurat etapa a 18-a (din 22), jucându-se cinci meciuri din cele şase programate. Partida echipei Dinamo Romprest Bucureşti a fost reprogramată, bucureştencele jucând la orele serii returul din cupele europene.

Iată rezultatele de astăzi, cu două victorii ale vizitatoarelor şi trei ale gazdelor:

CS Volei Alba-Blaj - CSU Medicina Tîrgu Mureş 3-1 (25-19, 12-25, 25-21, 25-14)

Gazdele au început bine, dar la setul doi au cedat foarte uşor, neaşteptat pentru o echipă de locul doi-trei. Medicina a muncit mult în setul trei, însă l-au cedat, aşa cum au făcut şi în setul patru. Ambele echipe îşi duc lupta mai departe, având mari şanse pentru obiectivul principal, locul de play-off.

CSM Tîrgovişte - CSM Bucureşti 0-3 (21-25, 12-25, 23-25)

Cele două formaţii erau vecine de clasament înainte de meci, gazdele pe cinci, iar oaspetele pe şase, la diferenţă de 3 puncte. Aceste puncte au fost recuperate astăzi de bucureştence cu un scor net, excepţie făcând poate setul trei, în care echipa din Târgovişte a insistat mai mult şi a punctat mai mult la fileu. După meci, s-a făcut rocada, fetele din Capitală fiind acum pe cinci, la egalitate de puncte (27) cu învinsele lor.

Ştiinţa Bacău - CSV 2004 Tomis Constanţa 3-0 (25-5, 25-1, 25-6)

Diferenţă ca de la cer la pământ între Ştiinţa şi Tomis: unsprezece locuri şi 51 de puncte în clasament. Au jucat liderul incontestabil cu formaţia de pe ultimul loc, prima având şaisprezece victorii, ultima şaisprezece înfrângeri. Scorul, destul de rar întâlnit: punctele oaspetelor adunate în cele trei seturi nu fac cât pentru un set câştigat (12).

ACS Penicilina Iaşi - SCM U. Craiova 3-0 (25-13, 25-19, 25-17) 

Ieşencele sunt lipsite de grijile retrogradării, dar şi la play-off nu se pot gândi prea clar. Craiovencele aveau însă loc pentru un joc mai eficient, care să le ţină aproape de primele şase locuri. Pierzând astăzi, SCM îşi slăbeşte şansele. A fost o victorie clară pentru Penicilina, în trei seturi simple şi eficiente.

Rapid Bucureşti - VC Unic LPS Piatra Neamţ 0-3 (21-25, 8-25, 27-29)

Meciul dintre cele două formaţii din partea inferioară a clasamentului a revenit oaspetelor, cu un set doi parcă fără nicio opoziţie, dar cu un al treilea muncit din greu. Rapidistele nu trec peste pasa neagră a locului unsprezece, iar nemţencele stau la pândă pentru play-off.

Alte știri din Volei