Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Eșec pentru U Cluj și victorie pentru Astra în amicaleSportPictures.eu
28 Ian 2014

Eșec pentru U Cluj și victorie pentru Astra în amicale

Luni seară, U Cluj a susținut al 3-lea meci din actualul stagiu de pregătire ce se desfășoară în Antalya. După înfrângerile din partidele cu Cernomoreț Odessa și Wiener Neustadt, șepcile rosii au înregistrat un nou eșec, în fața germanilor de la FSV Frankfurt, locul 13 în Zweite Bundesliga, rezultatul fiind 1-3. Golul nostru a fost marcat de Lemnaru în minutul 45.

În cantonamentul din localitatea spaniola Campoamor, Astra i-a întâlnit tot luni seară, în Turneul La Manga Cup, pe norvegienii de la Rosenborg. A fost meciul care a prilejuit debutul în repriza a doua a noilor achizții giurgiuvene: Alibec, Iorga și Ioniță.

Astra a invins cu 1-0 pri golul marcat de Seto în minutul 59.

Echipa de start aliniată de antrenorul Daniel Isăilă a fost următoarea: Coman - Mățel, Găman, Mureșan, J. Morais - Laban, Cristescu - Yoda, Budescu, William - Yazalde.

Pe parcursul jocului au mai apărut în teren următorii: Lung, Ben Yousef, Seto, Yahaya, Alibec, Iorga, Ioniță și Ivanovski.

Alte știri din Fotbal