Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: O singură victorie pe teren propriu pentru ciucaniSorin Pană / SportPictures.eu
15 Mar 2018

Erste Liga: O singură victorie pe teren propriu pentru ciucani

Cea de-a doua semifinală a Erste Liga și-a disputat meciurile 3 și 4 ieri și alaltăieri pe patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc. Gazdele de la HSC Miercurea Ciuc aveau nevoie de o victorie în ”dubla” cu DVTK Jegesmedvék pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în ultumul act al competiției în care s-a calificat deja echipa maghiară MAC Budapesta.

Veniți în Harghita după două victorii pe teren propriu, ”urșii polari” din Miskolc au cedat fără drept de apel întâlnirea de marți seară cu scorul de 3:0 (0:0, 2:0, 1:0), golurile fiind înscrise pentru ciucani de rusul Andrey Taratukhin (min. 28:15 și 38:14) și cehul Radim Valchar cu trei secunde înainte de ultima sirenă.

Aseară, însă, oaspeții s-au impus cu 7:5 (2:3, 0:0, 5:2) după o repriză a treia de-a dreptul nebună, cu șapte goluri marcate. După un debut în forță cu golul lui Csanad Fodor din secunda 21 și reușita lui Tamas Biro din minutul 6:45, ciucanii au intrat în avantaj la prima pauză după golul înscris de rusul Petr Schastlivyy (min. 16:53), repriza secundă fiind una fără gol. Intrați în ultima treime, ciucanii au fructificat imediat o dublă superioritate pe gheață prin Tamas Biro (min. 41:17) și perspectiva era promițătoare pentru gazde, însă totul s-a năruit în numai cinci minute, între minutele 48 și 53, când DVTK Jegesmedvék a înscris de patru ori și au basculat situația de pe tabelă. Golul lui Maxim Potapov din minutul 55:01 a minimizat diferența pe tabelă, dar oaspeții au dat lovitura de grație atunci când mai erau rămase numai 25 de secunde de joc.

Așadar, scorul la general este de 3-1 în favoarea celor de la DVTK Jegesmedvék, care vor fi gazde sâmbătă în meciul cu numărul 5, devenit capital pentru ciucani.

Alte știri din Hochei