Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: Echipele românești joacă în play-offBogdan Balas / SportPictures.eu
25 Feb 2019

Erste Liga: Echipele românești joacă în play-off

Competiția regională de hochei pe gheață a ajuns în faza play-off-ului, toate cele trei echipe românești găsindu-și loc între cele 8 care se luptă pentru trofeu. Dacă SC Miercurea Ciuc și Corona Braşov aveau asigurat locul în această fază, ACSH Gheorgheni a prins unul dintre cele trei locuri care i-a permis accederea în play-off și se va duela cu ocupanta locului 3 în ”master round”, echipa maghiară DEAC. Harghitenii debutează în deplasare în seria de maxim cinci partide, primele două fiind programate marți, 26 februarie, și miercuri, 27 februarie.

Ocupând locurile 4, respectiv 5 în ”master round”, SC Miercurea Ciuc și Corona Braşov vor evolua pe patinoarul ”Vakar Lajos” joi, 28 februarie și vineri, 1 martie. În ultima întâlnire directă disputată pe terenul ciucanilor, gazdele s-au impus cu 3:0, însă în acest sezon ”lupii” conduc cu 5-3 la scorul general al întâlnirilor directe.

Până la aceste două partide, marți, 26 februarie cele două formații se vor întâlni tot la Miercurea Ciuc pentru un meci în Campionatul Național.

Alte știri din Hochei