Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: Corona pierde semifinala, ciucanii mai sperăSorin Pană / SportPictures.eu
13 Mar 2018

Erste Liga: Corona pierde semifinala, ciucanii mai speră

Corona Brașov a pierdut ambele întâlniri de pe teren propriu în semifinala Erste Liga disputată contra echipei maghiare MAC Budapesta, cea care a terminat sezonul regulat pe locul secund al clasamentului.

După victoriile din capitala Ungariei cu scorurile de 4:0 și 5:3 obținute în 7, respectiv 8 martie, MAC s-a impus duminică seara pe patinoarul Olimpic din Brașov cu 3:1 (2:1, 0:0, 1:0), iar aseară cu un categoric 6:0 (2:0, 3:0, 1:0) ce a dus scorul la 4-0 la general și le-a adus calificarea în finala competiției. ”Lupii” se concentrează acum pe playoff-ul Campionatului Național, urmând să înceapă seria meciurilor semifinale în compania celor de la Progym Gheorgheni, primele doua meciuri fiind programate să se joace la Brașov.

Astăzi și mâine se vor disputa meciurile 3 și 4 din cealaltă semifinală a Erste Liga, pe patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc urmând să sosească DVTK Jegesmedvék, câștigătoarea detașată a sezonului regulat. ”Urșii polari” din Miskolc vin cu avantajul meciurilor câștigate pe propriul teren în week-end-ul trecut cu 6:5 și 4:2, în care cei de la HSC Miercurea Ciuc au avut șansa lor, dar nu au fructificat-o.

Prin urmare, în această seară și mâine începând de la ora 19:00 ciucanii au șansa să egaleze scorul la general ținând cont că ambele meciuri pierdute în deplasare de echipa pregătită de Leo Gudas și Levente Hozó au fost unele echilibrate. În prima partidă se poate spune că ciucanii au avut ghinion, golul victoriei echipei maghiare fiind înscris cu două minute înainte de ultima sirenă, apoi în a doua întâlnire au avut un număr egal de șuturi la poartă, 30, dar au primit două goluri în debutul ultimei treimi care au fost decisive pentru rezultatul final.

Alte știri din Hochei