Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: Ciucanii se pregătesc de asaltul pentru primul locSorin Pană / SportPictures.eu
06 Ian 2019

Erste Liga: Ciucanii se pregătesc de asaltul pentru primul loc

Începutul de an a fost unul în forță pentru echipele românești din Erste Liga. Evoluând în propriul fief, SC Miercurea Ciuc și ACSH Gheorgheni au obținut maximum de puncte din cele două partide jucate de fiecare și și-au consolidat pozițiile din clasament înaintea confruntării directe de marți de la Gheorghieni.

Ciucanii au trecut de UTE și Dunaújvárosi Acélbikák cu un singur gol primit în cele șase reprize jucate și au profitat de pasul greșit făcut de liderul FTC-Telekom pentru a se apropia la 5 puncte în urma acestuia având și două meciuri mai puțin disputate.

Echipa din Gheorghieni a avut nevoie de prelungiri pentru a obține două puncte în partida cu Dunaújvárosi Acélbikák, însă nu a avut probleme în jocul cu UTE și se pregătește ca după confruntarea directă cu formația ciucană să îi dea acesteia o mână de ajutor în dubla întâlnire cu liderul FTC-Telekom.

Surpriza neplăcută a venit din partea Coronei Brașov, învingătoare în prelungiri cu Hokiklub și învinsă de EV Vienna Capitals II, echipe aflate în subsolul clasamentului. Momentul adevărului pentru ”lupi” vine luni, când vor evolua pe terenul celor de la FTC-Telekom.

 

Iată rezultatele înregistrate:

Vineri, 4 ianuarie

ACSH Gheorgheni - Dunaújvárosi Acélbikák  4-3 (0-0, 3-1, 0-2, 1-0)

SC Miercurea Ciuc - UTE  4-1 (2-0, 1-1, 1-0)

Hokiklub Budapesta - Corona Braşov  4-5 (2-0, 2-2, 0-2, 0-1)

Duminică, 6 ianuarie

EV Vienna Capitals II - Corona Braşov  2-1 (1-0, 1-0, 0-1)

SC Miercurea Ciuc - Dunaújvárosi Acélbikák  4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

ACSH Gheorgheni - UTE  3-0 (0-0, 1-0, 2-0)

Luni, 7 ianuarie

FTC-Telekom - Corona Braşov

Marți, 9 ianuarie

ACSH Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc

Alte știri din Hochei