Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: Ciucanii, la o victorie de semifinaleRobert Laszlo / SportPictures.eu
04 Mar 2019

Erste Liga: Ciucanii, la o victorie de semifinale

Play-off-ul Erste Liga se află în plină desfășurare, în sferturile de finală duelurile desfășurându-se după sistemul ”cel mai bun din maxim 7 partide”. ACSH Gheorgheni are deja disputate patru partide în duelul contra ungurilor de la DEAC, unul început promițător marțea trecută cu o victorie la limită în deplasare și o înfrângere cu un singur gol primit. Meciurile de pe teren propriu disputate sâmbătă și duminică au avut deznodăminte diferite, cu o înfrângere la limită în primul dintre ele și cu un succes fără drept de apel, scor 7:0, ce a egalat scorul general, 2-2 și sporește suspansul partidei de miercuri din deplasare.

Celelalte două echipe românești, SC Miercurea Ciuc și Corona Braşov, se duelează între ele, învingătoarea urmând să evolueze în semifinală contra celei din duelul dintre ACSH Gheorgheni și DEAC. După primele două meciuri disputate pe patinoarul ”Vakar Lajos”, ciucanii au venit în această seară pe ”Olimpicul” din Brașov cu avantajul moral oferit de cele 10 goluri înscrise și de un singur gol primit. Acest lucru a fost vizibil și pe parcursul jocului, în care au condus cu 1:0 și 2:1 prin reușitele lui Taratukhin și Részegh, dar ”lupii” au revenit și au egalat succesiv prin Tendler și Roberto Gliga. Egalitatea a persistat și au fost nevoie de prelungiri, abia în cea de-a doua repriză Valchar reușind golul victoriei ciucane ce conduce acum cu 3-0 la general și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în semifinale.

Meciul de marți seară de pe arena brașoveană poate clarifica situația sau poate prelungi suspansul până la întâlnirea cu numărul 5 programată joi la Miercurea Ciuc.

În celelalte dueluri din sferturi, FTC-Telekom conduce cu 3-0 pe EV Vienna Capitals II, iar UTE are același avantaj în fața celor de la Fehérvári Titánok.

 

Iată programul sferturilor de finală pentru echipele românești:

Marți, 26 februarie

DEAC - ACSH Gheorgheni  1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Miercuri, 27 februarie

DEAC - ACSH Gheorgheni  1:1 (0:0, 1:0, 0:0)

Joi, 28 februarie

SC Miercurea Ciuc - Corona Braşov  3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Vineri, 1 martie

SC Miercurea Ciuc - Corona Braşov  7:1 (1:0, 5:1, 1:0)

Sâmbătă, 2 martie

ACSH Gheorgheni - DEAC  2:3 (1:1, 0:2, 1:0)

Duminică, 3 martie

ACSH Gheorgheni - DEAC  7:0 (3:0, 2:0, 2:0)

Luni, 4 martie

Corona Braşov - SC Miercurea Ciuc  2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1)

Marți, 5 martie

Corona Braşov - SC Miercurea Ciuc

Miercuri, 6 martie

DEAC - ACSH Gheorgheni

Joi, 7 martie

SC Miercurea Ciuc - Corona Braşov

Vineri, 8 martie

ACSH Gheorgheni - DEAC

Sâmbătă, 9 martie

Corona Braşov - SC Miercurea Ciuc

Duminică, 10 martie

DEAC - ACSH Gheorgheni

Luni, 11 martie

SC Miercurea Ciuc - Corona Braşov

Alte știri din Hochei