Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: Ciucanii încep în forță play-off-ulRobert Laszlo / SportPictures.eu
28 Ian 2019

Erste Liga: Ciucanii încep în forță play-off-ul

Intrați în faza a doua a competiției cu 3 puncte, ciucanii au pornit în trombă și cu două victorii pe teren propriu s-au instalat pe prima poziție a clasamentului play-off-ului Erste Liga.

Debutul l-au făcut în fața propriilor suporteri cărora le-au oferit o victorie fără drept de apel în fața rivalilor locali de la Corona Brașov, apoi sâmbătă s-au impus la limită în fața unei incomode formații a celor de la DEAC. Dacă în fața Coronei elevii lui Leo Gudas și Levente Hozo nu au avut emoții și au înscris de trei ori (Eduard Căsăneanu și Radim Valchar de două ori) fără a primi gol, în partida cu DEAC scenariul a fost cu totul altul. Ei au deschis scorul la mijlocul reprizei secunde prin Andrey Taratukhin, dar s-au văzut conduși cu 2:1 după ce oaspeții au înscris de două ori în interval de cinci minute în startul ultimei treimi. Konstantin Panov a dat imediat replica și a egalat la 20 de secunde de la primirea golului 2, apoi Radim Valchar, golgheterul echipei cu 32 de goluri în 40 de meciuri, și-a făcut datoria de puncheur și a adus cele trei puncte.

După înfrângerea de pe patinoarul ”Vakar Lajos”, Corona a primit în această seară vizita celor de la DEAC. Avertizați de reacția echipei maghiare din meciul de la Miercurea Ciuc, ”lupii” s-au distanțat în prima repriză prin reușitele lui Sergey Dorofeev și Árpád Mihály, însă DEAC a redus distanța pe tabelă în repriza secundă. Atenți în ultima treime a jocului, brașovenii au mai înscris în două rânduri prin Anders Lidhammar și Jereme Tendler și au închis partida în favoarea lor.

În play-out, ACSH Gheorgheni a făcut instrucție pe teren propriu cu Dunaújvárosi Acélbikák și EV Vienna Capitals II, ambele formații plecând cu câte 7 goluri la pasiv. Cu aceste victorii, harghitenii au acumulat 10 puncte și ocupă locul secund în ierarhia celei de-a doua grupe valorice după Fehérvári Titánok, echipă pe care o va vizita peste numai două zile.

 

Iată rezultatele înregistrate:

Joi, 24 ianuarie

SC Miercurea Ciuc - Corona Braşov  3:0 (1:0, 2:0, 0:0)

Vineri, 25 ianuarie

ACSH Gheorgheni - Dunaújvárosi Acélbikák  7:2 (0:0, 5:0, 2:2)

Sâmbătă, 26 ianuarie

SC Miercurea Ciuc - DEAC  3:2 (0:0, 1:0, 2:2)

Duminică, 27 ianuarie

ACSH Gheorgheni - EV Vienna Capitals II  7:0 (2:0, 3:0, 2:0)

Luni, 28 ianuarie

Corona Braşov - DEAC  4:1 (2:0, 0:1, 2:0)

 

Programul echipelor românești pentru acest sfârșit de săptămână este următorul:

Miercuri, 30 ianuarie

Fehérvári Titánok - ACSH Gheorgheni

Joi, 31 ianuarie

UTE - Corona Braşov

DEAC - SC Miercurea Ciuc

Vineri, 1 februarie

UTE - SC Miercurea Ciuc

FTC-Telekom - Corona Braşov

Hokiklub Budapest - ACSH Gheorgheni

Duminică, 3 februarie

FTC-Telekom - SC Miercurea Ciuc

DEAC - Corona Braşov

Alte știri din Hochei