Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
Energia Rîmnicelu a câștigat Memorialul ”Manolache Bălan”Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
31 Mai 2016

Energia Rîmnicelu a câștigat Memorialul ”Manolache Bălan”

Duminică, 29 mai, la Rîmnicelu, în județul Buzău, s-a desfășurat Memorialul ”Manolache Bălan” la oină. Competiția a reunit la start patru echipe, care înainte de patrulater fuseseră implicate și în turneul regulat al campionatului național.

Gazdele de la Energia Rîmnicelu au reușit să câștige o medalie onorifică, în memoria unuia dintre pionierii sportului național din localitatea buzoiană.

Energia s-a clasat pe primul loc, repurtând victorii lejere în fața unor echipe ca Stejarul Pîrcovaci, Politehnica Cluj sau Victoria Surdila Greci, clasate în această ordine în ierarhia finală.

Manolache Bălan a fost unul dintre antrenorii din generația de aur a Energiei, în perioada în care echipa se bătea la titlul național și la Cupa României.

Remarcăm implicarea deosebită a autorităților locale și județene, pentru organizarea etapei de campionat național, dar și a Memorialului ”Manolache Bălan”, la Rîmnicelu.

Alte știri din Oină