Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Emoții și veselie la Cupa ”1 iunie” la mini-handbal
03 Iun 2019

Emoții și veselie la Cupa ”1 iunie” la mini-handbal

Cupa ”1 iunie”, un turneu de mini-handbal destinat celor mai tinere practicante ale acestui sport cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului a fost organizat duminică, 2 iunie de secția de handbal a clubului CSM București cu sprijinul Durby Sports Marketing la Școala Gimnazială nr. 195 ”Hamburg”. Turneul a fost o bună ocazie de a completa programul competițiilor organizare de Asociația Municipală de Handbal București și, în același timp, a marcat prin joc o zi de sărbătoare pentru copii.

Cele patru formații, fiecare cu inițiala antrenorului ei, s-au întâlni după următorul program și s-au înregistrat următoarele rezultate:

CSM C (antrenor Ionela Cucu) – CSM B (antrenor Petrică Bărbieru)   9:7

CSM N (antrenor Denisa Nan) – CSM G (antrenor Clara Geamănu)  5:8

CSM C – CSM N  8:6

CSM B – CSM G  8:6

CSM C – CSM G  13:8

CSM B – CSM N  8:5

DSM mulțumește sponsorilor Alka și Elgeka Ferfelis pentru sprijinul acordat prin oferirea unor produse din portofoliul lor care au făcut deliciul copiilor, cadourile, medaliile și cupele oferite de compania noastră fiind înmânate de Ionela Cucu, antrenoare în cadrul clubului și fostă jucătoare a formațiilor Oltchim Rm. Vâlcea și HCM Dunărea Brăila.

Așa după cum susține și clubul organizator, turneul reprezintă un prim pas pe calea instituirii unei tradiții, la edițiile viitoare urmând a fi invitate să ia parte și alte echipe din Capitală și din țară.

”A fost o reală plăcere să sprijinim organizarea acestui turneu, eforturile noastre fiind răsplătite la finalul zilei. Pasiunea pe care au pus-o în joc, emoțiile și bucuria de la finalul turneului sunt trăiri pe care orice părinte se bucură să le vadă pe chipul copiilor săi. Acest turneu este o recompensă a muncii sârguincioase a micilor handbaliste, muncă depusă pe parcursul întregului an, și un prilej de a le face să simtă că indiferent de rezultat, efortul lor este recunoscut și încurajat,” a declarat Bobby Durbac, directorul general al Durby Sports Marketing.

Alte știri din Juniori