Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Emil Săndoi: "Meciul cu Rapid este o revanșă pentru CS Universitatea Craiova"SportPictures.eu
21 Nov 2014

Emil Săndoi: "Meciul cu Rapid este o revanșă pentru CS Universitatea Craiova"

Emil Săndoi, antrenorul CS Universitatea Craiova, a declarat, vineri, că meciul cu Rapid București, care va avea loc luni, de la ora 20,30, pe stadionul 'Ion Oblemenco', în cadrul etapei a 15-a a Ligii I de fotbal, poate fi considerat o revanșă pentru echipa craioveană, având în vedere jocul pierdut în Cupa Ligii, în Giulești.

Săndoi a mai spus că dorește ca echipa să continue trendul ascendent și să obțină maxim din derby-ul cu Rapid. "Am văzut acel meci la televizor, ca suporter. Mi-aș fi dorit să-l câștigăm pentru a aduce Steaua. Nu a fost să fie atunci, o vom aduce acum în Cupa României, o competiție mai importantă. Revenind la meciul de luni, Rapid este o echipă care nu se află deloc într-o poziție confortabilă, dar nu trebuie să uităm că și noi am fost într-o situație similară și ne-am ridicat. Așa că nu se poate spune că există o favorită certă doar privind clasamentul, dar jucăm acasă, în fața oltenilor noștri, și de aceea pornim cu prima șansă', a spus Săndoi.

Acesta a mai afirmat că Rapidul are jucători experimentați, cum sunt Pancu, Negru, Dică, dar dacă CS U Craiova va avea o evoluție în nota celor de până acum consideră că nu are cum să pierdem acest meci. 'Pe noi ne interesează punctele, mai puțin spectacolul. Nu avem timp de spectacol, trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. În momentul de față nu există adversar ușor, ori meciuri dinainte câștigate. Însă noi am demonstrat că suntem o echipă pragmatică. I-am văzut pe cei de la Rapid cu Ceahlăul, în București. Ar fi meritat să câștige, la 1-0 au avut câteva ocazii clare, dar în cele din urmă au fost egalați în prelungiri. După joc, Rapidul este o echipă în creștere și m-aș bucura să-și revină, dar după jocul cu noi', a mai declarat Emil Săndoi.

Antrenorul craiovean a mai spus că cele două cluburi sunt de tradiție cu un trecut fantastic, cu multe cupe și campionate câștigate, motiv pentru care Universitatea - Rapid rămâne un derby. 'Sunt două nume care impun respect în fotbalul românesc și aștept suporterii la stadion, pentru a fi alături de băieți', a conchis Săndoi.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal