Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Emil Săndoi: CS Universitatea Craiova a reușit un parcurs foarte bunBogdan Danescu / Mediafax Foto
08 Dec 2014

Emil Săndoi: CS Universitatea Craiova a reușit un parcurs foarte bun

CS Universitatea Craiova a reușit "un parcurs foarte bun", a estimat Emil Săndoi, antrenorul nou-promovatei, care se află pe locul 6 la finalul turului, cu 29 de puncte, după ce duminică a remizat în deplasare cu CFR Cluj (0-0).

La conferința de presă de la finalul meciului de la Cluj, Emil Săndoi a declarat, potrivit site-ului grupării craiovene: "A fost un joc spectaculos, am făcut o partidă bună. Veneam după jocul de Cupă cu Steaua, pe care l-am disputat joi. Am stat două zile în autocar, astfel exista un fond de oboseală, dar băieții s-au capacitat și au scos un rezultat bun. Ocazii au fost de ambele părți, mai mari de partea noastră. (..). Dar, până la urmă a fost un joc frumos și rezultat echitabil".

"Felicit jucătorii noștri pentru parcursul pe care l-au avut de când noi am preluat echipa, sunt 11 etape în care am obținut 8 victorii și 3 rezultate de egalitate. Ne-am fi dorit o victorie și astăzi, n-a fost să fie, dar e un rezultat care ne menține în prima jumătate a clasamentului. Având în vedere că am plecat de la 2 puncte și ultimul loc în clasament și am ajuns pe 6, eu consider că este un parcurs foarte bun. Suntem mulțumiți de tot ceea ce s-a realizat, băieții s-au implicat în antrenamente, au dat dovadă de profesionalism, determinare", a adăugat Săndoi.

El a spus că strategia pentru retur va fi decisă în următoarele zile: "Din momentul în care am preluat echipa am stabilit ca la finalul turului să tragem linie. Vom avea în zilele următoare o discuție cu conducerea și în funcție de asta vom stabili strategia pentru retur. Dacă ne gândim la ultimul parcurs am putea să sperăm la Europa. Noi am declarat de la bun început că vom încerca să obținem maxim din fiecare meci".

După meciul de la Cluj, directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cârțu, a afirmat la televiziunea Look TV: "Dacă ne gândim la ocazii, ar trebui să fim nemulțumiți de egalul cu CFR. Mă simt bine că am revenit aici, e un sentiment aparte să mă întorc în Gruia. Aici am avut ocazia să joc în Champions League și niciodată nu voi putea să vorbesc de rău echipa CFR".

El a continuat: "A fost un sezon super pentru noi, dar mă tot gândesc la sincopa din Cupă. Sunt încă dezamăgit și afectat, mă așteptam să ajungem măcar în finală. Dar, am dat de omul negru și rău. Cu Tudor e terminat subiectul, nu vreau să mai aud de el. Îi cer să nu îmi pronunțe numele și nici eu nu o să mai vorbesc de el".

Portarul Cristian Bălgrădean i-a lăudat pe Sorin Cârțu și pe Emil Săndoi: "Mie personal îmi plac antrenorii mai vulcanici. Ei au un merit important. Pot să zic că la antrenamente, gândirea lor și pregătirea meciurilor ne-au ajutat foarte mult. Am șters din memorie înfrângerea cu Steaua, e totul trecut".

La rândul său, mijlocașul Pablo Brandan a afirmat: "Orice punct contează pentru noi. Ne-am propus să nu pierdem până la final de tur. Atunci când am făcut promisiunea asta părea ceva foarte greu, dar până la urmă am reușit. Felicit colegii și staff-ul tehnic pentru că au făcut posibil acest lucru. Eu consider că avem o echipă foarte bună și am încredere în fiecare jucător care este în lot. La club orice pas se face gândit".

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Liga 1