Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Eliza Samara a câștigat Openul CehieiAFP / Mediafax Foto
02 Sep 2014

Eliza Samara a câștigat Openul Cehiei

Eliza Samara a câştigat duminică Open-ul Cehiei la tenis de masă, cu trei victorii repurtate la Olomouc în faţa unor jucătoare din Top 15 mondial. Într-un turneu în care sportivele au folosit în premieră noile mingi din plastic, introduse obligatoriu în toate marile competiţii începând din această toamnă, eleva lui Viorel Filimon a învins-o în semifinale pe principala favorită a competiţiei, Kasumi Ishikawa din Japonia, cu un categoric scor de 4-1. Finala a fost mai strânsă, tricolora care va face parte din delegaţia României la Campionatele Europene de seniori pe echipe, de la Lisabona, impunându-se cu 4-3 în faţa unei alte japoneze, Ai Fukuhar (a 14-a jucătoare a lumii).

La băieți, Adrian Crișan a fost eliminat în turul al doilea, iar o altă fată, Camelia Poștoacă, a mers doar până în primul tur eliminatoriu. Pe tablourile de dublu, Ovidiu Ionescu și Hunor Szocs au pierdut în optimile de finală, fază în care au fost eliminate și Eliza Samara, în tandem cu unguroaica Georgina Pota.

Alte știri din Tenis de masă