Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Eliminați, dar cu încă un obiectiv în planSportPictures.eu
03 Aug 2016

Eliminați, dar cu încă un obiectiv în plan

Astra a plecat din Danemarca fără să descopere ce este putred acolo. Partida retur, din deplasare a disputei din turul III preliminar al UEFA Champions League cu FC Copenhaga a fost greu de digerat pentru campioana României. O repriză cu trei goluri primite a îngenuncheat trupa lui Marius Șumudică, în suferință vizibilă în lipsa lui Alibec, dar și cu o linie defensivă cu mari lacune.

Cornelius a făcut spectacol și a deschis scorul în minutul 14 cu o lovitură de cap de lângă Stan, iar misiunea Astrei după 1-1 în tur a devenit foarte dificilă. Obligați să înscrie, giurgiuvenii nu au avut consistență în atac și, mai mult, au mai încasat două goluri, în minutul 34 prin Santander după o deviere a lui Fabricio și în al doilea minut de prelungiri prin același Cornelius, tot cu capul, dar de lângă Săpunaru.

3-0 la pauză, scor cu care s-a și încheiat partida după o repriză secundă în care giurgiuvenii s-au zbătut în van, iar danezii nu au mai avut de ce să forțeze. FC Copenhaga se califică, astfel, cu 4-1 la scorul general în play-off-ul Champions League, în timp ce Astra are acum ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Europe League după un play-off ce se anunță infernal pentru o trupă ce nu se regăsește încă.

 

FC Copenhaga (antrenor Stale Solbakken): Olsen - Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson - Verbic, Kvist, Delaney, Falk (min. 70 Toutouh) - Santander (min. 83 Kusk), Cornelius (min. 61 Pavlovic)

Astra Giurgiu (antrenor Cristian Petre): Silviu Lung Jr. - Săpunaru (min. 76 Florea), Fabricio, Geraldo, Junior Morais - Lovin - Boudjemaa (min. 57 De Amorim), Stan, Boldrin, Teixeira - Daniel Niculae (min. 76 Seto)

Alte știri din Fotbal