Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Eliminări la dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
24 Apr 2018

Eliminări la dublu

Jucătorii români care au disputat astăzi meciuri în probele de dublu au părăsit învinși terenurile pe care au evoluat. La Stuttgart, în programul Porsche Tennis Grand Prix a fost inclus meciul pe care Mihaela Buzărnescu și franțuzoaica Alizé Cornet l-au pierdut în primul tur contra perechii formate din Veronika Kudermetova (Rusia) și Lidziya Marozava (Belarus). După un set câștigat categoric de Mihaela și Alizé, jucătoarele slave au preluat inițiativa pe finalul setului doi și au reușit să ducă meciul în supertiebreak acolo unde au fost mai inspirate. Ele s-au impus cu 1-6, 7-5, 10-4, în timp ce Mihaela și Alizé părăsesc turneul cu câte un punct de clasament și un cec comun în valoare de 2.854 USD.

În competiția similară a turneului ATP de la Budapesta, Gazprom Hungarian Open, perechea română Marius Copil/Florin Mergea a cedat în două seturi disputa cu dublul format de brazilianul Marcelo Demoliner și mexicanul Santiago Gonzalez. Perechea de peste Ocean a câștigat cu 6-2, 7-6 (1) și România rămâne fără reprezentanți pe tablourile competiției dotate cu premii financiare în valoare de 501.345 EUR. Pentru participarea lor pe tabloul principal de dublu, Florin și Marius primesc un cec comun în valoare de 2.590 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp