Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Eliminări în calificăriMihaela Bobar / SportPictures.eu
08 Oct 2018

Eliminări în calificări

La Linz și Shanghai, Irina Bara și Marius Copil au pierdut meciurile din primul tur al calificărilor și săptămâna aceasta nu vor putea evolua pe tablourile de simplu.

În localitatea din nord-vestul Austriei, Irina nu a putut trece de Kristina Pliskova, locul 97 WTA și favorita numărul 7 a tabloului preliminar al Upper Austria Ladies Linz. Cehoaica s-a impus după o oră și 20 de minute cu scorul de 6-4, 6-3 obligând-o pe compatrioata noastră clasată pe locul 140 WTA să se concentreze pe proba de dublu, acolo unde face pereche cu elvețianca Xenia Knoll.

Rolex Shanghai Masters, turneu de categoria ATP Masters 1000 ce reunește la startul tabloului de simplu 56 de tenismeni, l-a avut între cei 28 de jucători înscriși în calificări pe Marius Copil, locul 96 ATP. După ce în primul tur a trecut cu 7-6 (3), 6-4 de favoritul numărul 10, americanul Denis Kudla, locul 63 ATP, arădeanul a fost nevoit să se încline în meciul decisiv pentru accederea pe tabloului principal în fața canadianului Vasek Pospisil, locul 82 ATP. După un meci strâns, întins pe durata a două ore și 36 de minute, canadianul s-a impus cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 7-5.

Alte știri din Tenis de câmp