Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Egalul ce prelungește suspansulSportPictures.eu
14 Apr 2014

Egalul ce prelungește suspansul

Într-un derby al suferinței cel mai nepotrivit rezultat este egalul. Și mai nepotrivit este meciul nul, care arată că nu poți marca unei contracandidate la retrogradare și îți ridică mari semne de întrebare pentru viitoarele meciuri pe care le ai de jucat în fața unor echipe cu valențe ofensive mult mai pronunțate, cum ar fi Steaua, Dinamo, Pandurii, CFR Cluj.

Acesta ar putea fi rezumatul meciului Viitorul – FC Brașov 0-0, unul sărac în faze de poartă, disputat pe un teren de calitatea unuia de ligă inferioară, și acesta fiind un factor care a contribuit la definirea calității spectacolului. Un egal este mai mult decât o înfrângere, dar mai puțin decât o victorie și, în declarații, nicio parte nu se declară mulțumită de rezultat. Până la urmă, ambele echipe au bifat un punct și ocupă locurile 16 și 17 la numai două puncte de colacul de salvare de pe locul 14, ținut strâns de Săgeata, cu numai 2 puncte în plus față de cele două combatante.

 

Viitorul Constanța (antrenor Bogdan Argeș Vintilă): Balauru - Moga, Larie, Mitrea, Toşca - Daminuţă, Benzar - Băluţă, Dică (min. 32 Mitriță), Tănase – Axente (min. 46 Lazăr)

Rezerve: Buzbuchi, Puţanu, Ţîru, Marin, Vînă

FC Braşov (antrenor Cornel Țălnar): Iacob - Străuţ, Machado, Constantin, Serginho - Madeira, Mateiu, Buga (min. 63 Vagner), Grigorie, Aganovic (min. 77 Dias) – Cristea (min. 58 Surdu)

Rezerve: Mutu, Diogo Santos, Fonseca, Ciocâlteu

Alte știri din Fotbal