Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Egal, dar mult prea puținDan Duta / Mediafax Foto
07 Mai 2014

Egal, dar mult prea puțin

Ceahlăul a făcut încă un pas greșit pe teren propriu, o remiză albă în compania celor de la FC Botoșani, echipă scăpată total de emoțiile retrogradării.

Deficitari la capitolul finalizare, nemțenii au avut primele ocazii în cea de-a doua parte a primei reprize prin Golubovici, cu o lovitură de cap din plonjon exectutat la marginea careului mare și cu o foarfecă de efect și bine plasată, efectuată tot din aceeași poziție. Până la pauză au fost doar nervi, drept urmare Marin Barbu, cel care i-a scăpat din frâu, a fost eliminat de ”centralul” Marcel Bîrsan.

După pauză botoșenenii încearcă să conteze mai mult în atac, însă nici ei nu înregistrează mari reușite. Dominarea sterilă a gazdelor revine și meciul se încheie așa cum s-a terminat: 0-0.

Ceahlăul face 37 de puncte și stă sub semnul incertitudinii la 4 puncte de poziția a 16-a, prima retrogradabilă în condițiile în care Vasluiul nu a primit licența pentru ediția viitoare a Ligii 1. Cu meciuri la Timișoara și Viitorul și acasă cu Vaslui, nemțenii sunt nevoiți să obțină cel puțin 3 puncte în ultimele partide pentru a fi siguri ca nu vor retrograda.

 

Ceahlăul Piatra Neamț (antrenor Marin Barbu): Jovic - Dumitraş, Ichim, Marc, Cazan - Ţepeş , Onciu,  - Constantinescu (min. 80 Margină), Golubovic, Chitoşcă (min. 73 Gheorghiu) - Jula (min. 46 Popadiuc)

Alte rezerve: Calancea, Mateciuc, Şt. Rusu, Tăbăcariu

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Lazar - Patache, Oltean, Tincu, Bordeanu - Croitoru, Vaşvari, Codoban (min. 66 Danci) - Fulop, Hadnagy (min. 81 Cîrjan), Vertelis (min. 55 C. Dinu)

Alte rezerve: Curileac, Ivanovs, Zivkovic, Ghinga

Alte știri din Fotbal