Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Egal cu scandinaviiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Feb 2016

Egal cu scandinavii

Elevii lui Laurențiu Reghecampf au arătat o altă față în jocul de pregătire disputat în această seară contra suedezilor de la Djurgardens.

Garnitura Stelei a început în forță penultimul meci din al doilea stagiu din Antalya cu un gol rapid, în minutul 4. Autor a fost Varela, venit ca de obicei bine la fazele fixe, în acest caz la un corner executat de Stanciu de pe partea dreaptă a atacului stelist. După un șut al lui Chipciu și o fază la care se putea da penalty la faultul asupra lui Papp, Hamroun a dus scorul la 2-0 în minutul 21 cu un șut la colțul lung trimis de la marginea careului de 16 metri. Deși se părea că Steaua controlează partida, replica suedezilor a apărut imediat. În minutul 25 Olunga, vârful de atac al scandinavilor, a înscris din întoarcere de lângă Varela și Tamaș, Cojocaru fiind incapabil de reacție la un șut surprinzător trimis din mijlocul careului.

Inițiativa trece de partea suedezilor, care dictează ritmul partidei și la începutul reprizei secunde și reușesc să egaleze cu o execuție de excepție a lui Bernsten: decarul nordicilor a trimis un șut sub transversală ce l-a prins un pic ieșit din poartă pe Cojocaru. Intrarea lui Gebhart în repriza a doua în locul lui Marica nu s-a văzut în ritmul jocului steliștilor, aceștia cedând practic inițiativa imediat după marcarea celui de-al doilea gol.

Scorul final Steaua – Djurgardens 2-2 (2-1) consemnează a doua remiză a roș-albaștrilor, care mai au de disputat sâmbătă, 6 februarie, un ultim joc contra slovacilor de la AS Trencin.

Steaua a evoluat în următoarea formulă: Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela (min. 58 Râpă), Toşca (min. 58 Momcilovici) - Pintilii (min. 70 Muniru) - Popa (min. 70 Bawab), Stanciu (min. 79 Mihalcea), Chipciu, Hamroun (min. 84 Carp) - Marica (min. 46 Gebhart)

Alte știri din Fotbal