Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
Eduard Novak, locul doi în proba de fond, la Cupa Mondială de Paraciclism din ItaliaDan Duta / Mediafax Foto
07 Iun 2015

Eduard Novak, locul doi în proba de fond, la Cupa Mondială de Paraciclism din Italia

Eduard Novak, campion paralimpic la Londra, s-a clasat duminică pe locul doi în proba de fond a Cupei Mondiale de Paraciclism, care s-a desfășurat în localitatea italiană Maniago.

Potrivit unui comunicat al echipei pe care o conduce, Tușnad Cycling Team, duminică Eduard Novak a făcut față unei curse dificile, în proba de fond, din cauza căldurii foarte mari, dar a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului.

Proba a fost câștigată de slovacul Metelka Jozef, pe locul trei clasându-se francezul Crepeliere Jeremy.

La finalul cursei, Eduard Novak s-a declarat mulțumit de rezultat, mai ales că scopul participării sale la Cupa Mondială din Italia a fost acela de a vedea nivelul de pregătire la care au ajuns adversarii săi, dar și unde se situează în raport cu aceștia.

"După o evadare din primul kilometru cu francezul Crepelier si cu italianul Adesi, am lucrat în trei până la kilometrul 60, după care ne-am grupat cu încă doi sportivi, Metelka si Tarlao. La sprint am venit pe locul 2, în final. Sunt mulțumit cu acest rezultat, pentru această perioadă. A fost căldură mare și din acest motiv cursa a fost grea", a declarat Eduard Novak, după cursă.

Vineri, Eduard Novak s-a clasat pe locul 6 în proba de contratimp.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Ciclism