Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Echipele românești la Cupa BalcanicăSportPictures.eu
30 Sep 2014

Echipele românești la Cupa Balcanică

În această perioadă, Federația Română de Volei a transmis către Confederația balcanică numele celor două formații care ne vor reprezenta în întrecerea balcanică a cluburilor.

Astfel, echipa feminină de volei X va participa în perioada 5-6 octombrie la turneul Cupei Balcanice, găzduit de Ankara, capitala Turciei, alături de formația bulgară Marița Plovdiv și de echipa gazdă, Ilbank Ankara, cu obiectivul de a câștiga competiția.

Echipa masculină de volei Știința Explorări Baia Mare va participa în weekend la întrecerile Cupei Balcanice, în localitatea Bar (Muntenegru), alături de Buducnost Podgorica, Maliye Milli Piyango Ankara și PAOK Salonic.

X este o formație din campionatul feminin românesc care la finele sezonului trecut a permis suporterilor săi să afișeze un banner indecent la adresa adversarei, în timpul unui meci oficial. Din cauza acelei atitudini, la momentul respectiv, SportClasic.ro a luat decizia de a acorda grupării respective un vot de blam, prin nepublicarea numelui echipei, care va fi înlocuit cu X.  

Alte știri din Volei