Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Echipele din primul eșalon vor fi reprezentate de propriii jucători în eCupa României
10 Apr 2020

Echipele din primul eșalon vor fi reprezentate de propriii jucători în eCupa României

Sub sloganul “eCupa României, împreună împotriva pandemiei”, jucători de la fiecare echipă din Liga 1 se vor duela în FIFA 20, pe platforme PS4.

Competiția începe pe 27 aprilie și va avea finala pe 6 mai. Fiecare club e reprezentat de propriii jucători. Până acum și-au confirmat participarea Denis Alibec (Astra), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova) și Ioan Filip (Dinamo).

Partidele se vor disputa pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, un rating mediu de 85. Meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook Cupa României și pe canalul de Youtube FRF TV.

Prin această nouă competiție, fiecare iubitor al fotbalului poate contribui direct la susținerea luptei comune împotriva coronavirusului. Se vor pune în vânzare abonamente la toate meciurile eCupei României.

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și pot fi cumpărate oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal