Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
Echipa feminină nu s-a calificat pentru RioAlexandru Dobre / Mediafax Foto
18 Apr 2016

Echipa feminină nu s-a calificat pentru Rio

Echipa națională feminină de gimnastică a României a falsat la turneul preolimpic desfășurat ieri, la Rio de Janeiro. Formația noastră nu a reușit să se califice pentru Jocurile Olimpice, întregind eșecul acestei acțiuni în care nici echipa masculină nu a ajuns între cele care se vor lupta pentru medaliile olimpice.

Formația noastră s-a clasat finalmente pe locul 5 la turneul preolimpic, în condițiile în care doar primele patru obțineau biletele de acces.

Pentru echipa României, condusă de pe margine de antrenorii Lucian Sandu, Adela Popa și Maria Fumea, au evoluat Diana Bulimar, Maria Holbură, Anamaria Ocolișan, Cătălina Ponor, Dora Vulcan și Silvia Zarzu. 

Ultima ediție olimpică în care echipa feminină de gimnastică a României a absentat s-a notat la Ciudad de Mexico, în 1986. Gimnastica este cel mai reprezentativ sport olimpic pentru România, după criteriul numărului de medalii obținute de-a lungul timpului.  

Alte știri din Gimnastică