Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Echipa de tineret de volei de plajă urmează să fie premiată pentru medalia de argint european
21 Iun 2017

Echipa de tineret de volei de plajă urmează să fie premiată pentru medalia de argint european

Echipa de tineret compusă din Adriana Matei și Vaida Beata și antrenată de Adrian Pricop a obținut medalia de argint european la volei de plajă. Competiția la care s-au remarcat sportivele noastre, Campionatul European de volei de plajă, s-a desfășurat la Baden (Austria), în perioada 15-18 iunie 2017 și a vizat jucătorii de până în 22 de ani. În plan intern, atât cele două jucătoare, cât și antrenorul activează la CSM Satu Mare.

Reușita României va fi sărbătorită pe 26 iunie, începând cu ora 14:00, printr-o conferință de presă la Divertiland, gazda Campionatului Național de Volei, unde performerii vor fi premiați de Ministerul Tineretului și Sportului. În cadrul aceluiași eveniment, Federația Română de Volei va anunța planul de finanțare al echipei naționale, în vederea turneelor care conduc spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Ulterior, atenția iubitorilor de volei de plajă se îndreaptă către Nanjing (China), acolo unde se va desfășura Campionatul Mondial U21 de volei de plajă, unde țara noastră țintește cucerirea unei medalii, după ce la ediția de anul trecut a ocupat a cincea poziție.

Alte știri din Juniori