Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
 Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Marea BritanieMircea Rosca / SportPictures.eu
12 Apr 2017

Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Marea Britanie

Federaţia Română de Tenis a nominalizat cele mai bune jucătoare de tenis din România, din acest moment, pentru echipa de Fed Cup by BNP Paribas care va juca la Mamaia, cu Marea Britanie, în zilele de 22 şi 23 aprilie 2017, meci din play-off-ul Grupei Mondiale II.

Astfel, Ilie Năstase, căpitanul-nejucător al echipei României, le-a convocat pe Simona Halep (5 WTA), Irina-Camelia Begu (33 WTA), Monica Niculescu (47 WTA) şi Sorana Cîrstea (61 WTA).

Imediat după ce a anunţat echipa, Ilie Năstase a declarat pentru site-ul oficial al FRT: "Această întâlnire de Fed Cup dintre echipele României și Marii Britanii este un foarte important eveniment sportiv al acestui început de an din România, și ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziție cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase și pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie să-l câștigăm."

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp