Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Echipa de Cupa Davis pentru meciul cu SloveniaOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
23 Feb 2016

Echipa de Cupa Davis pentru meciul cu Slovenia

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei României, i-a nominalizat pe Adrian Ungur (locul 193 ATP la simplu), Marius Copil (196 ATP la simplu), Horia Tecău (locul 3 ATP la dublu) și Florin Mergea (locul 12 ATP la dublu) pentru întâlnirea cu Slovenia din primul tur al Grupei I, Zona Euro/Africană a Cupei Davis by BNP Paribas.

”Am vorbit cu băieții în ultimele săptămâni, i-am simțit motivați și își doresc să câștige meciul cu Slovenia. Horia și Florin trec printr-o perioadă foarte bună, își doresc să joace împreună, pentru că se apropie și Olimpiada, iar Adrian și Marius sunt jucători care se mobilizează foarte bine atunci când joacă pentru echipa națională”, a declarat, pentru site-ul FRT, Andrei Pavel.

Întâlnirea cu Slovenia va ava loc în perioada 4-6 martie, la Arad, în Sala Sporturilor ”Victoria”.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 4 martie, (de la ora 14:00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 5 martie, (de la ora 15:00), iar duminică, 6 martie, (de la ora 14:00), celelalte două meciuri de simplu.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp