Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Echipa Universității ”Vasile Alecsandri” Bacău, în finala Jocurilor Europene UniversitareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Iul 2016

Echipa Universității ”Vasile Alecsandri” Bacău, în finala Jocurilor Europene Universitare

Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău a mai făcut un pas în drumul spre medalii la Jocurile Europene Universitare din Croația. În ultimul meci din Grupa A a turneului feminin de volei, echipa profesorului Florin Grapă s-a impus cu 3:0 în fața Universității Northumbria (Marii Britanie). Diferența de valoarea dintre cele două echipe a fost destul de mare, fiind reflectată și la numărul de puncte câștigate, 75-57.

Echipa antrenată de Florin Grapă s-a impus dramatic în semifinala cu Universitatea din Belgrad, cu scorul de 3-2 (15-25, 25-27, 25-22, 25-13, 15-4), după ce a fost condusă cu 2-0 la seturi.

În ultimul act, formația băcăuană va înfrunta echipa Universității din Lausanne, care a trecut cu 3-1 de echipa Universității Germane de Sport din Koln (Germania).

România a cucerit o medalie de argint la Jocurile Europene Universitare, prin echipa feminină de baschet a Universității ''1 Decembrie'' Alba Iulia.

Alte știri din Volei