Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Euro 2016
powered by Panini
EURO 2016: Ucraina - Irlanda de Nord 0-2Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Iun 2016

EURO 2016: Ucraina - Irlanda de Nord 0-2

Ucraina a pierdut cu scorul de 2-0 în fața Irlandei de Nord în grupa C a Campionatului European. În prima parte a meciului ex-sovieticii au avut avantaj teritorial, dar ocaziile mari au aparținut britanicilor, pe final. În minutul 8, Ucraina a avut o lovitură de pedeapsă neacordată la șutul lui Sidorchyuk, care a fost respins cu mâna în careu de McAuley.

În partea a doua, acelasi McAuley a marcat cu capul la o centrare din lovitură liberă a lui Norwood, pe o ploaie torențială. Ucrainienii nu au găsit soluție ofensivă, atacurile lor fiind lente și lipsite de imaginație. Pe final, tehnicul jucător Nial McGinn a înscris după un șut al lui Dallas, de la marginea careului. Pyatov, goal-keeper-ul Ucrainei, a respins în lateral, exact la șeptarul nord-irlandez.

Victorie meritată pentru elevii lui Michael O'Neill, într-un meci care s-a intrerupt în minutiul 60 din cauza grindinei care a căzut la Lyon.

 

Ucraina: Pyatov - Fedetskyi, Khaceridi, Rakitskyi, Shevchuk - Stepanenko, Sydorchenko - Kovalciuk, Yarmolenko, Konoiplyanka - Seleznyov. Au mai jucat Garmash, Zozulya si Zinchenko.

Irlanda de Nord: Mc Govern - Hiughes, McAuley, Cathcart, J. Evans - Ward, Norwood, C. Evans, Davis, Dallas - Washington. Au mai jucat Magennis, McGinn si Mc Nair. 

Alte știri din Euro 2016