Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Euro 2016
powered by Panini
EURO 2016: Polonia - Ucraina 1-0Abaca / Hepta / SportPictures.eu
21 Iun 2016

EURO 2016: Polonia - Ucraina 1-0

Cele două gazde ale precedentului turneu final al Campionatului European, Ucraina și Polonia, s-au duelat în ultima etapă a grupelor la Euro 2016.

După o primă repriză care a aparținut Ucrainei, fără șanse matematice de calificare, Polonia l-a introdus pe Błaszczykowski, care a și inscris de altfel unicul gol al meciului, în minutul 54.

Rămâne cu unele semne de întrebare faza din mintul 32, când Yarmolenko a fost faultat în careu de Jedrzeyczyk, fără să se acorde penalty. A fost a doua lovitură de pedeapsă refuzată ucrainienilor, după cea din meciul cu Irlanda de Nord.

Până la final, jocul a fost antrenant, cu faze și la o poartă și la cealaltă, dar golurile au lipsit. Meciul a fost unul agreabil, iar în minutele de prelungiri la ucrainieni a fost introdus pentru selecția onorifică de retragere și celebrul Anatolyi Timoschiuk.

 

Ucraina: Pyatov - Fedetskyi, Khaceridi, Kucher, Butko - Stepanenko, Konoplianka, Yarmolenko, Zinchenko, Rotan - Zozulya. Au mai jucat Kovalenko si Timoschiuk.

Polonia: Fabianski - Cionek, Glik, Pazdan, Jedrzeyczyk - Wrchowiak, Milik, Zielinski, Kapustka, Jodlowiec - Lewandowski. Au mai jucat Grosicki, Blaszczykowski, Starzynski.

 

Alte știri din Euro 2016