Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Euro 2016
powered by Panini
EURO 2016: Italia - Suedia 1-0Hepta / Mediafax Foto
17 Iun 2016

EURO 2016: Italia - Suedia 1-0

Italia a obținut a doua victorie în Grupa E de la Euro 2016, învingând Suedia cu scorul de 1-0 (0-0).

Jocul a fost echilibrat în prima parte, vikingii având chiar în unele momente inițiativa. Totuși, Ibrahimovici nu s-a regăsit, acțiunile sale mergând până la finalizare. Nu este deci de mirare că Suedia, lipsită de aportul fundașului dreapta Lustig, accidentat cu Irlanda, nu a reușit în două meciuri să expedieze niciun șut pe spațiul porții. Guidetti, atacant suedez cu bunici italieni, a fost si el inexistent.

La italieni, apararea a functioinat excelent, iar pe faza ofensiva Parolo a expediat mingea cu capul în bara transversală. Când nimeni nu mai credea, Eder, italo-brazilianul transferat în iarna de la Sampdoria la Inter Milano, a primit mingea de la Zaza, a pptruns printre apprptorii suedezi ca printre jaloane, și a șutat plasat, în colțul porții lui Isaksson.

Italia s-a impus cu 1-0 și are 6 puncte, cu golaveraj 3-0, în timp ce Suedia este aproape eliminată.

 

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Candreva, De Rossi, Giaccherinni, Parolo, Florenzi - Pelle, Eder. Au mai intrat: Zaza, Motta si Sturaro.

Suedia: Isaksson - Lindelof, Johannson, Granqvist, Olsson - Ekdal, Kallstrom, Larsson, Forsberg - Guidetti, Ibrahimovici. Au mai intrat: Durmaz, Berg si Lewicki.

Alte știri din Euro 2016