Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Euro 2016
powered by Panini
EURO 2016: Islanda - Austria 2-1Abaca / Hepta / SportPictures.eu
22 Iun 2016

EURO 2016: Islanda - Austria 2-1

Islanda s-a impus cu 2-1 în fața Austriei și s-a calificat pentru optimile de finală ale Euro 2016. Jocul a fost unul plin de evenimente, succesiunea acestora începând de la golul lui Bodvarson, survenit în minutul 18, acesta șutând din interiorul careului, la o gravă eroare de marcaj, după aruncarea de la margine a căpitanului Gunnarson.

Dragovic, fundașul central care a fost eliminat în meciul cu Ungaria, a ratat o lovitură de pedeapsă acordată Austriei în minutul 35.

Islanda a făcut nepermis de repede pasul înapoi, în minutul 46, iar schimbările inspirate operate de Marcel Koller, antrenorul elvețian de pe banca Austriei, au creat pericol la poarta islandeză. Golul egalizator a venit pe un fond logic, la șerpuirea lui Schopf care a driblat întreaga apărare și a șutat apoi imparabil.

Austriecii au neglijat apărarea, atacând și cu portarul Almer, dar pe un contraatac în superioritate numerică, rezervele Islandei au cooperat pentru golul victorios. Eidur Byarnason a centrat altruist în careu pentru Torstason, jucător legitimat la Rapid Viena, acesta înscriind pe lângă portar.

Islanda a câștigat cu 2-1 și se pregătește acum de meciul contra Angliei.

 

Islanda: Haldorsson - Saevarsson, Ragnar Sigurdsson, Arnason, Skulason - Gudmondson, Gunnarson, Gulfy Sigurdsson, Birkir Bjarnason - Bodvarson, Sightorsson. Au mai intrat Eidur Bjarnasson, Torstason și Ingasson.

Austria: Alnmer - Klein, Prodl, Dragovic, Hinteregger, Fuchs - Alaba, Baumgartlinger, Ilsanker - Arnautovic, Sabitzer. Au mai evoluat: Jantscher, Schopf și Janko.

Alte știri din Euro 2016