Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Euro 2016
powered by Panini
EURO 2016: Franța - Elveția, remiză de salonAbaca / Hepta / SportPictures.eu
20 Iun 2016

EURO 2016: Franța - Elveția, remiză de salon

Franța și Elveția s-au întâlnit la Lille, în ultima etapă a grupei A de la Euro 2016. Remiza de salon, rezultat care avantaja ambele formații, a fost previzibilă încă din startul partidei, când Didier Deschamps a trimis în teren o formulă cu patru modificări.

Chiar și în aceste condiții, Paul Pogba a trimis de două ori în bara transversală, în prima repriză, iar vedeta cu origini kosovare, Shaquiri, a încercat în câteva situații să rupă ritmul elvețian.

În partea a doua a apărut pe teren și Payet, care a zguduit și el transversala, după o cursă senzațională a lui Sissoko pe dreapta, care a parcurs peste 50 de metri cu balonul la picior.  Jocul, cum spuneam, nu a avut o miză deosebită, egalul fiind benefic și pentru cocoșii galici, care revin cu picioarele pe pământ, după cele două victorii cu România și Albania.

Franța și Elveția au meritat calificarea, iar faptul că nu au forțat în ultima etapă este tot meritul lor, deoarece și-au creat premisele unor astfel de circumstanțe.

 

Franța: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Cabaye, Sissoko, Pogba - Griezmann, Coman - Gignac. Au mai intrat Payet și Matuidi.

Elveția: Sommer - Lichsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez - Granit Xhaka, Behrami, Mehmedi, Dzemaili, Shaquiri - Embolo. Au mai jucat: Lang, Fernandes și Seferovic.

 

Alte știri din Euro 2016