Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
ENGIE susține performanța la CSM BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Ian 2017

ENGIE susține performanța la CSM București

Un proiect ambițios are nevoie de parteneri pe măsură! Anul 2017 aduce un prim sponsor de marcă pentru echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal București. ENGIE Romania s-a alăturat familiei „tigrilor”, susținând campioana Europei.

Handbalul feminin de înalt nivel este astăzi unul dintre puținele sporturi care asigură României, grație rezultatelor remarcabile și vizibilității la scara națională și internațională, mândria de a se afla pe cele mai înalte podiumuri. Însă, ca în orice alt sport, performanţa are nevoie de susţinere financiară.

ENGIE Romania s-a implicat de-a lungul timpului în diverse domenii ale sportului românesc: atletism, tenis feminin prin susținerea unei generații de tinere jucătoare care acum fac parte din elita tenisului, și disciplinele olimpice în vederea unei bune reprezentări a României la Jocurile Olimpice.

În prezent, ENGIE Romania a identificat în CSM București un club ale cărui valori îl apropie de crezul şi valorile ENGIE – performanţa, exigenţa, angajamentul şi coeziunea echipei. Împărtăşind aceleaşi valori, asocierea ENGIE – CSM Bucureşti este una firească, acest parteneriat propunându-şi să contribuie la succesul handbalului feminin în România şi peste hotare. Parteneriatul vizează susținerea echipei de handbal feminin precum și a Centrului de Copii si Juniori al CSM București şi este în valoare de 280.000 de euro.

Anunțarea parteneriatului dintre cele două organizații are loc înainte de prima partidă din Main Round a Ligii Campionilor, dintre CSM București și Larvik (Norvegia). Cu această ocazie, Eric Stab, Preşedinte & CEO ENGIE Romania a declarat : ,,Valorile ENGIE şi cele ale echipei de handbal feminin se completează şi se potenţează reciproc. Handbalul este caracterizat de dinamism, forţă, fair-play, spirit de echipă, performanţă, iar brandul ENGIE, cu valorile sale, se asociază într-un mod pozitiv cu acest sport devenit din ce în ce mai vizibil şi cu rezultate excelente în anul 2016’’.

Alin Petrache, director general CSM București: „Suntem bucuroși să avem alături de noi un partener de talia ENGIE. Ne încântă să vedem că proiectul nostru pentru Centrul de Copii și Juniori este interesant și primește suport constant. ENGIE devine unul cel mai importanți susținători ai CSMB, iar ce pot să îi asigur pe fanii noștri este că vom face din CSM București, împreună cu toți partenerii și cu Primăria Capitalei, cel mai puternic club din România”.

Aurelia Brădeanu i-a înmânat domnului Eric Stab un tricou din partea echipei feminine de handbal și a declarat: „Vreau să vă urez bun venit în familia „tigrilor”! Ați făcut o alegere foarte bună, care pe noi ne onorează! Ne bucurăm să vedem că ni se alătură o companie atât de importantă din domeniul energetic și sunt convinsă că acest parteneriat este un câștig pentru ambele părți. Handbalul este unul dintre sporturile care fac cinste României peste hotare, iar CSM București a realizat o performanță istorică prin câștigarea Ligii Campionilor, chiar în primul an de participare. Desigur, ne propunem să uimim în continuare întregul continent și ne bucurăm că ENGIE ne va fi alături în această călătorie. Consider că ați făcut o alegere inspirată, pentru care vă mulțumim!”

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Business sport