Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Vâlcencele, la un pas de grupeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Dec 2022

EHF European League: Vâlcencele, la un pas de grupe

Turul 3 preliminar al competiției feminine a EHF European League include printre participante trei echipe românești.

Sâmbătă, la Siofok în Ungaria, Măgura Cisnădie a cedat net în fața gazdelor de la Siófok KC, scor 33:24 (16:13) în favoarea gazdelor și are șanse mici să remonteze diferența în meciul retur programat pe 10 decembrie la Cisnădie.

Rezultatele înregistrate astăzi au fost mult mai îmbucurătoare, ținând cont că formațiile câștigătoare ale dublei manșe din această fază vor accede la începutul anului viitor în grupele competiției. Într-un alt duel româno-maghiar, SCM Gloria Buzău a pierdut pe terenul celor de la Motherson Mosonmagyarovari KC, scor 29:26 (16:13) și păstrează șanse reale de calificare în meciul retur programat duminica viitoare, 11 decembrie, la Buzău.

Cu un pas în grupe este SCM Râmnicu Vâlcea, învingătoare în localitatea suedeză Höör cu scorul de 31:24 (12:12) în fața gazdelor de la H 65 Höörs HK. Așa după cum le cunoaștem, succesul nu le va determina pe vâlcence să abordeze mai relaxate returul de duminica viitoare din sala Traian.

Alte știri din Handbal