Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Românii pierd primele jocuriPaul Ursachi / SportPictures.eu
27 Aug 2022

EHF European League: Românii pierd primele jocuri

Astăzi au debutat în primul tur preliminar al EHF European League două dintre cele trei formații românești care iau startul din această fază a competiției. La Baia Mare, Minaur a cedat la scor în fața formației maghiare Ferencvaros. Oaspeții au învins în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” cu 36:27 (15:14) și sunt ca și calificați în turul secund, partida retur fiind programată peste o săptămână la Budapesta. Da Silva Mollino a marcat cele mai multe goluri pentru băimăreni, 6, celelate fiind semnate de Ratkovic, Vujic – câte 4, Căbuț – 3, Vujovic, Kotrc, Bera – câte 2, Buguleț, Cip, Fotache, Mănescu – câte un gol.

Evoluând pe terenul formației franceze Chambery Savoie, CSM Constanța a încheiat partida învinsă la o diferență de patru goluri, scor 27:23 (12:10). Elevii lui George Buricea vor avea nevoie de o zi mare în partida retur de peste o săptămână pentru a se califica în turul secund. În această seară golurile „delfinilor” au fost înscrise de Komogorov – 7, Ravnic – 4, Ilie, Stankovic – câte 3, Nikolic, Drăgan – câte 2, Chikovani, Vegar – câte o reușită.

Potaissa Turda este a treia echipă din Liga Zimbrilor care evoluează în această fază a competiţiei și își va începe parcursul duminică în Suedia contra celor de la IK Savehof.

Alte știri din Handbal