Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Potaissa Turda și CSM Constanța au părăsit competițiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Sep 2022

EHF European League: Potaissa Turda și CSM Constanța au părăsit competiția

Reprezentantele României în tururile preliminare ale EHF European League părăsesc prematur competiția după doar două partide disputate.

În primul tur preliminar, Potaissa Turda a fost învinsă și în sala „Gheorghe Barițiu” de suedezii de la IK Savehof. După 45:21 duminica trecută pe teren propriu, scandinavii s-au impus cu 34:30 (16:14) și cu 79:51 la general i-au eliminat pe elevii lui Horațiu Gal.

La malul mării, CSM Constanța a obținut doar o victorie de palmares contra formației franceze Chambery Savoie. Diferența de patru goluri de la rezultatul din manșa tur, 23:27, a fost imposibil de recuperat de „delfini”, care s-au impus doar la un gol diferență, 23:22 (9:10). Jucătorii lui George Buricea conduceau cu 16:13 în minutul 41 și mai aveau de recuperat un gol pentru a egala situația la general, însă după încă un sfert de oră de joc francezii au întors tabela la 21:20 în favoarea lor și au spulberat speranțele constănțenilor.

Duminică, la Budapesta se va juca ultima partidă a unei echipe tricolore în primul tur preliminar, Minaur Baia Mare întorcând vizita celor de la Ferencvaros. Formația maghiară a învins în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” cu 36:27 (15:14) și are mari șanse să avanseze în turul 2 preliminar.

Cu toate acestea, în competiție vom avea o reprezentantă. CSA Steaua, care a obținut dreptul de a evolua direct în turul 2 preliminar, își va afla adversara marți, o eventuală calificare după dubla din 27 septembrie și 4 octombrie ducând formația militară în grupele competiției.

Alte știri din Handbal