Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Brăilencele au salvat remiza la KrasnodarSorin Pană / SportPictures.eu
17 Ian 2021

EHF European League: Brăilencele au salvat remiza la Krasnodar

După ce a condus mare parte din jocul disputat în Palatul Sporturilor ”Olimp” din Krasnodar, HC Dunărea Brăila a fost nevoită să se mulțumească cu un egal salvat în ultimul minut în fața celor de la Kuban, echipă antrenată de legendarul tehnician Evghenii Trefilov.

După victoria de săptămâna trecută de pe teren propriu cu Fleury Loiret Handball în prima etapă a grupei D a European Handball League, jucătoarele pregătite de Neven Hrupec au avut astăzi o nouă prestație remarcabilă. Ele s-au distanțat la 5 goluri pe tabelă în prima parte a jocului, 3:8 în minutul 10, au intrat la pauză cu două lungimi avans. Gazdele au trecut pentru prima dată în avantaj după pauză, 17:16 în minutul 36, pentru ca brăilencele să preia inițiativa și să se distanțeze treptat la +4, 20:24 în minutul 49. O eliminare a lui Lima de Araujo le-a permis rusoaicelor să înscrie de trei ori consecutiv și să egaleze la 24 când mai erau patru minute de joc, iar Dudina a înscris pentru 25:24 și a pus presiune pe brăilence. Sazdovska a egalat atunci când mai erau 30 de secunde de joc, însă rusoaicele nu au mai putut înscrie și partida s-a încheiat cu scorul 25:25 (13:15).

Golurile formației brăilene au fost marcate de Kanaval, Dmitrovic - câte 7, Dache - 4, Sazdovska - 3, Czeczi, Pisică, Safta, Lima de Araujo - câte o reușită.

În celălalt meci al grupei, Fleury Loiret Handball - Siófok KC 24:35 (10:20).

 

Clasamentul grupei D este următorul:

1. Siófok KC                         2             1             1             0             63:52     3

2. H.C. Dunărea Brăila          2             1             1             0             54:52     3

3. Kuban                              2             0             2             0             53:53     2

4. Fleury Loiret Handball       2             0             0             2             51:64     0

Următoarele partide sunt H.C. Dunărea Brăila - Siófok KC și Fleury Loiret Handball - Kuban se vor disputa sâmbătă, 23 ianuarie.

Alte știri din Handbal