Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Băimărencele pierd categoric pe malurile VolgăiDan Potor / SportPictures.eu
24 Ian 2021

EHF European League: Băimărencele pierd categoric pe malurile Volgăi

Al doilea meci al celor de la Minaur Baia Mare în grupa C a European Handball League la handbal feminin a fost o experiență mai puțin plăcută în deplasare la Astrahan. Rusoaicele de la Astrakhanochka s-au impus pe teren propriu cu scorul de 33:27 (14:8) în fața jucătoarelor pregătite de Costică Buceschi după o primă repriză în care s-au distanțat treptat până la 6 goluri.

Foarte multe ratări ale Jovanei Kovacevic și ale Cristinei Laslo au permis formației gazdă să se distanțeze la pas, iar tendința s-a păstrat în repriza secundă când s-a ajuns chiar la o diferență de 11 goluri, 28:17 în minutul 50. Din acel moment rusoaicele au redus ritmul și le-au permis băimărencelor să reducă proporțiile înfrângerii și să încheie repriza secundă cu un parțial de 19:19.

Golurile formației maramureșene au fost marcate de Jelena Lavko - 7, Linn Blohm, Andreea Popa - câte 5, Jovana Kovacevic - 3, Yaroslava Burlachenko, Larissa Araujo - câte 2, Ana Maria Tănăsie, Cristina Laslo și Asuka Fujita - câte o reușită.

 

Clasamentul grupei C este următorul:

1.  Astrakhanochka                           3              2              0              1              90:82     4

2.  Storhamar Handball Elite              2              1              0              1              62:61     2

3.  CS Minaur Baia Mare                   2              1              0              1              60:62     2

4.  Thüringer HC                               1              0              0              1              22:29     0

Viitoarele partide programate sunt Minaur Baia Mare - Astrakhanochka și Storhamar Handball Elite - Thüringer HC, ambele programate sâmbătă, 6 februarie.

Alte știri din Handbal