Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European Cup: Tigrii și-au aflat adversarii din turul 2Octavian Cocolos / SportPictures.eu
01 Sep 2020

EHF European Cup: Tigrii și-au aflat adversarii din turul 2

Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București va da piept cu MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje (Bosnia și Herțegovina) în turul 2 al EHF European Cup, fosta EHF Challenge Cup, ediția 2020-2021.
Tigrii vor juca primul meci pe teren propriu în week-end-ul 14-15 noiembrie, returul fiind programat în Bosnia și Herțegovina o săptămână mai târziu.

CSM București este ultima câștigătoare a acestei competiții, în 2019. Sezonul 2019-2020 al EHF Challenge Cup, actuala EHF European Cup, a fost „înghețat” în faza sferturilor de finală din pricina pandemiei de coronavirus și nu a mai fost reluat. Formația noastră era calificată în faza sferturilor.

Clubul de handbal masculin RK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje a fost fondat în 1956 la inițiativa regretatului Hrcan Đuro. Clubul a evoluat sub numele RK Partizan, iar mai târziu, în 1970, și-a schimbat numele în RK Rudar, iar în 1978 s-a alăturat familiei numită Sloga. Cel mai mare succes dinainte de destrămarea Iugoslaviei a fost accederea în optimile de finală ale Cupei Iugoslaviei. În perioada de după război, clubul a înregistrat un succes istoric prin prezența în Liga BiH Premier.

Până în 2017, RK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje a disputat meciurile de pe teren propriu la Bugojno. Odată cu construcția noii săli de sport, Gornji Vakuf-Uskoplje a devenit centrul evenimentelor sportive din regiune.

Cel mai mare rival al clubului este Iskra din Bugojno.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal