Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European Cup: Minaur, prima echipă românească din sferturile de finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Feb 2021

EHF European Cup: Minaur, prima echipă românească din sferturile de finală

Victoria de ieri contra formaţiei ucrainene Donbas Mariupol în manșa tur a optimilor de finală ale EHF European Cup obținută în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare i-a descătușat astăzi pe jucătorii de la Minaur.

Elevii lui Adrian Petrea au făcut spectacol și s-au impus cu scorul de 34:26 (18:15) calificându-se în sferturile de finală cu scorul general de 58:49. Echilibrul s-a menținut pe tabelă până în minutul 22, atunci când tabela indica 11:11, moment din care băimărenii au sprintat până la 15:11, iar la pauză diferența a fost de trei lungimi, 18:15. Partea a doua a jocului a fost abordată la fel de serios de cei de la Minaur, care au mărit în od constant diferența de pe tabelă până la +10, 33:23, cu patru minute rămase până la ultima sirenă.

Pentru Minaur au marcat în această seară Căbuț - 8 goluri, Makaria, Cip - câte 5, Mureșan - 4, Nagy, Buzle, Haiduc - câte 3, Dobra, Pop, Buguleț - câte un gol.

Calificată în sferturile de finală, cu cele două manșe programate pe 20 și 28 martie, Minaur îi așteaptă pe cei de la CSM București, „tigrii” urmând a juca duminică după-amiază manșa retur cu AEK Atena, în tur la Bicirești scorul fiindu-le favorabil 28:23.

Alte știri din Handbal