Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European Cup: Minaur pierde și returul finaleiPaul Ursachi / SportPictures.eu
29 Mai 2022

EHF European Cup: Minaur pierde și returul finalei

Învinsă în urmă cu o săptămână la Stavanger cu 29:25, Minaur Baia Mare a pierdut sâmbătă și partida retur a finalei EHF European Cup disputată contra  formației norvegiană Nærbø IL.

Partida disputată în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” nu le-a oferit speranțe suporterilor echipei maramureșene decât în primul sfert de oră, jocul fiind extrem de strâns. Tabela indica 3:3 după 14 minute de joc, după care formația oaspete a pus sub control cursul jocului și la pauză avea un avans de trei goluri, 13:10. Băimărenii au reușit să egaleze la 23 în minutul 49, dar nu a fost destul pentru a recupera handicapul de patru goluri din meciul tur.

Echipa norvegiană s-a impus cu 27:26 (13:10), administrând prima înfrângere pe teren propriu jucătorilor pregătiți de Alexandru Sabou.

Golurile lui Minaur au fost marcate de Vujic – 6, Buzle, Vujovic, Da Silva Molino – câte 4, Căbuț – 3, Buguleț - 2, Teca, Kotrc, Cip – câte un gol.

Formația băimăreană rămâne cu două trofee europene, cele ale EHF Cup obținute în 1985 și 1988.

Alte știri din Handbal