Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European Cup: Minaur pierde în deplasare manșa tur a finaleiPaul Ursachi / SportPictures.eu
21 Mai 2022

EHF European Cup: Minaur pierde în deplasare manșa tur a finalei

Minaur Baia Mare a disputat astăzi primul meci al finalei EHF European Cup în care întâlnește formația norvegiană Nærbø IL.

Disputat în DNB Arena din Stavanger, jocul a fost controlat de gazde de la început până la ultima sirenă. Băimărenii s-au aflat la conducere pe tabelă o singură dată, la 10:9 în minutul 19, în rest scandinavii au păstrat un avantaj de 2-3 goluri până la pauză, când scorul a fost 15:12 în favoarea lor. În partea a doua a jocului ecartul s-a mărit la 5 goluri în minutul 45, 23:18, scorul final al partidei fiind 29:25 (15:12).

Golurile lui Minaur au fost marcate de Buzle, Vujovic – câte 4, Căbuț, Csepreghi, Da Silva Molino – câte 3, Cip - 2, Buguleț, Nagy, Vujic, Bera – câte un gol.

Elevii pregătiți de Alexandru Sabou pornesc returul programat sâmbăta viitoare în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” cu un handicap de patru goluri pe care îl datorează în special tracului cu care au abordat partida de astăzi. Diferența nu este insurmontabilă și cu ajutorul înflăcăraților suporteri care vor popula până la refuz arena băimăreană, au șanse de a câștiga din nou un trofeu european după cele ale EHF Cup obținute în 1985 și 1988.

Alte știri din Handbal