Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European Cup: Minaur învinge la limită pe Donbas în manșa tur a optimilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Feb 2021

EHF European Cup: Minaur învinge la limită pe Donbas în manșa tur a optimilor

După ce la finele săptămânii trecute CSM București a obținut victoria în manșa tur a optimilor de finală ale EHF European Cup contra grecilor de la AEK Atena, astăzi în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, Minaur a jucat primul meci contra formaţiei ucrainene Donbas Mariupol și s-a impus cu scorul de 24:23 (13:10).

Elevii lui Adrian Petre au avut o primă repriză mai bună, cu avans consistent încă din start - 6:1 în minutul 10 - însă oaspeții s-au apropiat la diferența minimă, 8:7, în minutul 22. Ucrainenii au trecut în avantaj la jumătatea reprizei secunde, 19:20, și aveau 23:22 cu 6 minute înainte de final, dar Dobra și Căbuț au înscris și au adus victoria pentru Minaur.

Sâmbătă de la ora 18:00, tot în sala Sala Polivalentă „Lascăr Pană” se va disputa manșa retur, un avantaj pentru formația maramureșeană, care a simțit astăzi forța jucătorilor adverși.

Pentru Minaur au marcat în această seară Căbuț - 7 goluri, Cip - 5, Buzle, Kotrc - câte 4, Dobra - 3, Mureșan - 1 gol.

Alte știri din Handbal