Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European Cup: Calificare ratată pentru deținătoarea trofeuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Feb 2021

EHF European Cup: Calificare ratată pentru deținătoarea trofeului

În OAKA Sport Hall Kassimatis din Atena CSM București a pierdut dramatic calificarea după ce a cedat în manșa retur a duelului din optimile de finală ale EHF European Cup contra AEK Atena cu 23:29 (9:14).

Elevii lui Eliodor Voica s-au impus cu 28:23 în urmă cu o săptămână pe teren propriu, însă astăzi grecii i-au luat tare și le-au anulat avantajul încă din minutul 23, când conduceau cu 11:5. „Tigrii” au reușit să mențină speranțele pe linia de plutire și când mai erau 54 de secunde de joc au înscris pentru 23:28 prin Nantes Campos, astfel încât ultimul minut a fost unul de mare încărcătură. În inferioritate numerică, grecii au înscris golul calificării prin Mylonas și chiar dacă grecul a fost eliminat când mai erau 3 secunde până la sirenă, „tigrii” nu au putut înscrie golul calificării.

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Raul Nantes Campos - 11, Srdjan Predragovic - 4, Alexandru Tărîță, Cristian Ungureanu - câte 3, Chike Onyejekwe, Henrique Selicani Teixeira - câte o reușită.

CSM București este ultima câștigătoare a EHF European Cup, în sezonul 2018-2019, ediția trecută fiind anulată din cauza pandemiei de COVID-19 chiar înaintea disputării sferturilor de finală, fază în care formația noastră era calificată.

În sferturile de finală va evolua Minaur Baia Mare, formația maramureșeană trecând în ambele manșe disputate pe teren propriu de ucrainenii de la Donbas Mariupol.

Alte știri din Handbal