Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF EL: Speranțe pentru brăilence după primul meci cu Tertnes BergenSportPictures.eu
10 Oct 2020

EHF EL: Speranțe pentru brăilence după primul meci cu Tertnes Bergen

În primul meci al dublei ce se dispută la Brăila contând pentru turul al doilea preliminar al EHF European League, handbalistele de la HC Dunărea Brăila s-au impus cu scorul de 28:26 (14:11) în fața echipei norvegiene Tertnes Bergen.

Echipa oaspete pornea mare favorită în această dublă manșă, având în palmares eliminarea în urmă cu un an a celor de la SCM Craiova tot în dublă manșă în deplasare, în aceeași fază a Cupei EHF. Coincidența face ca, la fel ca în primul meci din Bănie, norvegiencele să piardă la două goluri, 24:26 la Craiova și 26:28 astăzi la Brăila. Jucătoarele antrenate de Neven Hrupec au avut o prestație entuziasmantă până în minutul 43, atunci când aveau un avantaj incredibil de 9 goluri pe tabelă, 24:15, dar de la 26:17 în minutul 48 a urmat o cădere a nivelului de joc ce le-a permis scandinavelor să închidă partida cu un handicap de două goluri.

Pentru Dunărea au marcat Tiron, Dmitrovic - câte 6 goluri, Preda, Lima de Araujo, Dache - câte 3, Sazdovska, Şerban - câte 2, Safta, Kanaval, Zamfirescu - câte o reușită.

Duminică de la ora 13:00 în Sala Sporturilor ”Dunărea” are loc meciul decisiv pentru calificare.

Alte știri din Handbal