Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF EL: Dinamo va juca în grupa B a competițieiSportPictures.eu
02 Oct 2020

EHF EL: Dinamo va juca în grupa B a competiției

Amânată cu o zi, tragerea la sorți a grupelor EHF European League a avut loc astăzi la sediul de la Viena al forului continental. Extrasă din a doua urnă valorică, unica reprezentantă a României la acest nivel al competiției, campioana Dinamo București, a fost repartizată în grupa B alături de USAM Nimes Gard (Franţa), Tatran Presov (Slovacia), Fuchse Berlin (Germania), Sporting CP Lisabona (Portugalia) şi IFK Kristianstad (Suedia). Primele patru echipe clasate în cele patru grupe vor accede în faza următoare a competiției.

Dinamo își începe campania pentru calificarea în optimile de finală pe 20 octombrie pe teren propriu cu vechea cunoștință Sporting CP Lisabona, formație pe care a eliminat-o la începutul acestui an în play-off-ul EHF Champions League, după care vor evolua două meciuri în deplasare, cu IFK Kristianstad pe 27 octombrie și cu Tatran Presov, o altă veche cunoștință, pe 17 noiembrie. USAM Nimes Gard vine la București pe 24 noiembrie, apoi elevii lui Constantin Ștefan vor juca cu Fuchse în deplasare pe 1 decembrie, iar ultima partidă a acestui an va fi returul de peste o săptămână al partidei de la Berlin.

Campania din 2021 va începe pentru Dinamo pe 9 februarie în deplasare la Lisabona, urmată de jocul de pe teren propriu din 16 februarie cu IFK Kristianstad, deplasarea din Franța de pe 23 februarie și meciul decisiv de la București cu Tatran Presov pe 2 martie.

Alte știri din Handbal