Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF EL: Dinamo pierde primul meci din grupa BRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Oct 2020

EHF EL: Dinamo pierde primul meci din grupa B

Singura reprezentantă a României în EHF European League, campioana Dinamo București, și-a început în această seară parcursul în grupa B a competiției din care mai fac parte formațiile USAM Nimes Gard (Franța), Tatran Presov (Cehia), Füchse Berlin (Germania), Sporting CP Lisabona (Portugalia) și IFK Kristianstad (Suedia).

În sala complexului sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare a venit Sporting CP Lisabona, o veche cunoștință a elevilor lui Constantin Ștefan cu care s-au întâlnit cel mai recent în această primăvară în play-off-ul EHF Champions League, având câștig de cauză în dubla manșă. Gazdele au intrat bine în meci și conduceau cu 10:7 în minutul 18 și 13:10 cinci minute mai târziu, dar avantajul a fost anulat de lusitani în minutul 27, 14:14, la pauză oaspeții intrând cu un avantaj minim, 15:16. În partea a doua a jocului este rândul portughezilor să se distanțeze la trei lungimi, 15:18 și apoi 20:23 în minutul 46, dar Ghionea își pedepsește foștii colegi și cu o serie de trei goluri reușește să ducă Dinamo în avantaj, 24:23. A fost ultima zvâcnire a gazdelor, lusitanii întorcând rapid tabela după ce au înscris de patru ori în 7 minute și au terminat învingători, în timp ce Dinamo nu a mai punctat decât o dată.

Așadar, Dinamo pornește cu stângul cedând cu 25:27 (15:16) și va juca etapa viitoare marți, 27 octombrie pe terenul suedezilor de la IFK Kristianstad.

Golurile lor din partida de astăzi au fost înscrise de Ghionea - 8, Bannour - 5, Kuduz - 4, Asoltanei, Bizău - câte 3, Mamdouh, Vujic - câte o reușită.

Alte știri din Handbal