Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF EL: Calificare pe muchie de cuțit pentru HC Dunărea BrăilaSorin Pană / SportPictures.eu
11 Oct 2020

EHF EL: Calificare pe muchie de cuțit pentru HC Dunărea Brăila

După ce s-au impus ieri la două goluri, 28:26, în primul meci al dublei de pe teren propriu contând pentru turul al doilea preliminar al EHF European League contra norvegiencelor de la Tertnes Bergen, handbalistele de la HC Dunărea Brăila au cedat la limită în cel de-al doilea meci și au avansat în faza următoare a competiției.

La fel ca în partida de ieri, jucătoarele antrenate de Neven Hrupec s-au distanțat treptat pe tabelă și aveau un liniștitor +5, 18:13, în minutul 37, dar formația scandinavă a recuperat treptat diferența înscriind în două rânduri și în inferioritate numerică. Ultimele 10 minute au fost electrizante, cu norvegiencele trecând la conducere, 23:22, în minutul 52 și anulând avantajul brăilencelor din primul tur 5 minute mai târziu, 25:23. Gazdele nu și-au pierdut concentrarea și Milic a înscris cu două secunde înainte de final golul calificării pentru Dunărea. Norvegiencele au câștigat cu scorul de 26:25 (11:13), dar brăilencele au câștigat la general cu 53:52 și avansează în turul 3 preliminar al competiției, ale cărui meciuri sunt programate în 14 și 22 noiembrie.

Golurile Dunării din partida de astăzi au fost marcate de Dmitrovic - 8 goluri, Tiron, Preda - câte 4, Lima de Araujo, Sazdovska, Milic - câte 2, Dache, Czeczi, Zamfirescu - câte o reușită.

Alte știri din Handbal